11ο Greece Race for the Cure – Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου

Ένας ακόμη δρόμος για τη ζωή από το Άλμα Ζωής. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα, ηλεκτρονικά ή σε σημεία πώλησης μέσα στην πόλη. Τρέξτε ή περπατήστε και διαδώστε το μήνυμα της πρόληψης. Ο σκοπός είναι ιερός και δε σταματά μέχρι να ενημερωθούν όλοι για την έγκαιρη διάγνωση, για τη ζωτική σημασία της στη ζωή των γυναικών, για την αντιμετώπιση της νόσου σε πρώιμα στάδια.

Ο Laszlo Tabár επικεφαλής εκπαιδευτικού σεμιναρίου της Ε.Ε.Α.Μ.

Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού, στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού και της εκπαίδευσης της ιατρικής κοινότητας για τον καρκίνο του μαστού, διοργανώνει δράσεις όλο τον χρόνο, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην επιμόρφωση των νέων γιατρών ακτινοδιαγνωστών μαστού.

Don’t Fall Behind – Ένα δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υγεία των μαστών

Δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του οργανισμού Dense Breast – info για όλους τους ενδιαφερόμενους γιατρούς – ακτινοδιαγνώστες αλλά και οικογενειακούς γιατρούς, τεχνολόγους – ακτινολόγους, γυναικολόγους, εξειδικευμένους νοσηλευτές/νοσηλεύτριες. Το Δωρεάν Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τον εύστοχο τίτλο «Don’t’ Fall Behind» έχει ως στόχο την ενημέρωση για την πυκνότητα του μαστού και τους λόγους για τους οποίους κρίνεται σημαντική για την υγεία των γυναικών που έχουν πυκνούς μαστούς.